Wednesday, November 29, 2006

karupoeg puhh

1)KEs koputas Puhhi uksele?Jänes
2)Kellele ütles Jänes Pisike?Oma sugulane-sõber.
3)Kes oli ``kadunud``?Jänese sõber/sugulane.
4)'Kellele Puhh peale kukkus?Notsule.
5) Kes ja milles hakkasid ...ja... rääkima?notsu ja puhh ja hakkasid rääkima elavantsist.

Tuesday, November 28, 2006

Mina

Ma olen võrukael. Vahepeal olen ma ka jonnipunn. Enda arvates olen ma väga natuke andekas. Harva olen ma kadekops , aga seda ma tavaliselt ei ole. Mul ei ole meetrist seelikut. Ma olen õnnelik, kui mul juhtub midagi head. Ma ei ole kunstnik, kuna ma ei joonista hästi. olen korralik laps. Ei ole ma ka kirjanik. Ma olen ka vahepeal võimekas.
Välimuselt olen ma natuke poisilik. Mul on väike ninake. Mul on ka keskmine käe käesuurus. Mul on väike suuke.
Meil ei ole koolis ujulat. Meie koolis on aga söökla. Meie koolis on ka väike võimla.
Mulle meeldib süüa jääkülma jääd. Mulle meeldib väga kuldne värv. Mulle meeldib ka rohekas värv.

Wednesday, November 22, 2006

Karupoeg Puhh

1)Mida kirjutas notsu paberile? api! Api! Nodsu (mina), teiselepoole aga se olen mina nodsu,api,api!
2)Mida pani Puhh oma laeva nimeks? Ujuv karu.
3)kus elas ChristopherRobin? Metsa kõige kõrgemz kingu otsas.
4)Mida tundis Christopher Robin kui vesi olt ta maja ümberpiiranud? Te tundis, et ta on saarel.
5)Mitme meepotiga ta oli istunud ühel oksal? Ta oli istunud 9 potiga ühel oksal.
6) Millega tahtis minna Puhh notsule järele? Vihmavarjuga.
7) Kess päästsid notsu? Christopher Robin ja Puhh.

Monday, November 13, 2006

Tere-tere! Me kirjutame sellest kes on mulle eeskujuks.
Mulle ei ole keegi eeskujuks. Mina võtan ainult koolis eeskuju Kristinist aga muidu ei ole mulle keegi eeskujuks(kuulsused tavainimesed jne). Kui nüüd aus olla siis ma ei taha ka endale kedagi eeskujuks vist. Sellest siis kõik.

Saturday, November 11, 2006

Terekest! Me kirjutame sellest mis mind tööle paneb. Mind paneb tööle see kui mul tulevad külalised või sõbrannad külla ja siis ma tahan et mu taba oleks korras. Mind pane veel tööle see kui emme hoiav vennat ja ta ei saa ise koristada siis aitan mina teda. Mind panev tööle veel see kui ma olen saanus häid hindeid siis n mul hea tuju ja ma hakkan koristama. Kui ma näen et mu tuba on sassis siis ma nagu iseenesest hakkan tööle ja ma ei saa ennest siis peatada sest ma tahan enda oa korda teha.

Thursday, November 09, 2006

Tere! Täna me kirjutame sellest mis mind rõõmsaks teeb.
Mind teeb rõõmsakas see kui ma saan koolils viie või kui mul läheb midagi hästi. Kui mulle kingitakse midagi siis ma olen väga rõõmus. Minul on ka selleüle hea meel et mul on nii hea ja tark klassijuhataja kes teab paljusi keeli ja on muidu ka tark. Minu elus on ka see väga hea et ma sa sain endale väikese venna ja see tegi mind nii rõõmsaks. Mind teeb ka see rõõmsaks et mul on toredad sõbrad ja tore pere.
Tänaseks siis kõik.

Wednesday, November 08, 2006

Tere! Täna me paeme kirjutama et kui hea sõber ma olen(mida ma arvan). Ma arvan et ma olen päris hea sõber ja mul on päris palju sõpru. Mu parimad sõbrad on Kristin, Relle ja Ketlin. Tegelikult on mul palju rohkes sõpru kui ma siin nimetasin. Igatahes mina arvan et ma olen hea sõber ja kui tee seda ei arva siis minu süü see ei ole.

Tuesday, November 07, 2006

Tere minu nimi on Maarja Helina. Ma olen 10 aastane. Ma olen 143 cm pikk ja kaalun 40 kilo. Juuksed on mul blondid ja silmade värvuseks natukene halli ja natukene sinist. Enda arust olen ma natukene paksu võitu, tahaksin natuke alla võtta. Iseloomult olen ma rõõmus, tark ja lustakas, kuigi vahest olen ka kurb. Välimuselt tahaksin olla ilusam ja kõhnem. Mulle meeldib sõpradega väljas käia ja niisama sõpradega koos olla, sest muidu on ju igav. Käin ka trennis, nimelt ujumise trennis ja seal meeldib mulle väga, sest ennast liigutama ju peab. Nüüd kus ma sain omale väikese vanna sisustan aega ka temaga olles ehk teisisõnu kodus olles. Selline ma olen ja nii ma ka jään sest mingeid ilulõikusi ma küll ei plaani.